Reunió Pla Educatiu d’Entorn

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 00:00

El Pla Educatiu d’Entorn de Capellades i La Torre de Claramunt ha fet la reunió d’inici de curs. La regidora d’Educació, Susana Moreno, va agrair als centres educatius l’esforç realitzat per la represa del curs en les actuals circumstàncies de pandèmia.

En el mateix sentit es va expressar el regidor de La Torre, Manel Puig.

La trobada serveix per coordinar els diferents projectes que s’impulsen en l’àmbit de l’educació. Enguany, algun dels més coneguts –com el Consell d’Infants- s’ha de readaptar a les circumstàncies que no permeten les trobades com es feien fins ara. En la mateixa línia la situació ha afectat l’estudi assistit.

Una de les necessitats especials generades per la peculiaritat d’aquest any fa referència al treball extraordinari que cal fer reduir les desigualtats educatives d’origen socioeconòmic. Hi donarà suport l’addenda extraordinària PMOE de 3.000 euros, mesura que s’espera es mantingui també per als propers 3 cursos.

També en aquest sentit s’està estudiant dur a terme una formació digital bàsica per a les famílies que la vulguin fer per poder seguir l’educació dels seus fills i filles en l’actual context que ha portat a fer més formació a través de les xarxes.

La regidora d’Educació, Susana Moreno, destaca com “aquestes trobades són capitals per coordinar els esforços de tots els àmbits que conflueixen en l’educació. És una eina cabdal”.

Darrera actualització: 16.12.2020 | 12:45