Reunió informativa per als veïns de carrers del casc antic

Dijous, 28 de d’abril de 2022 a les 00:05

L’Ajuntament de Capellades va convocar els veïns del carrer d’Oló, plaça Sant Jaume, carrers Canaleta, Magina Carme i 11 de Setembre per informar sobre les obres de remodelació d’aquests carrers que començaran aquesta setmana.

L’Alcalde de Capellades, acompanyat pel regidor de governació i el cap de la Policia Local, van explicar al veïnat com el projecte, que s’ha d’executar en unes 14 setmanes, es durà a terme en dues fases. La primera, més o menys la meitat del temps, es començarà pel carrer d’Oló, des del Passeig, i anirà baixant fins arribar la plaça Sant Jaume on començarà la segona.

Aquest projecte canviarà tot els serveis de clavegueres i aigües així com el paviment. Se suprimirà les voreres fent plataforma única per facilitar l’accessibilitat dels vianants, ja que la circulació de vehicles s’hi veurà molt restringida.

L’alcalde també va explicar que mentre s’hi treballi es veurà afectat el servei de recollida d’escombraries Porta a Porta. De moment, però, se seguirà amb el sistema actual, deixant cada veí el seu cubell a la porta del domicili, tal com s’està fent ara. Quan hi hagi canvis, s’informarà de les novetats. També en aquestes setmanes es canvia la ubicació de la deixalleria mòbil i els contenidors de roba i oli que es traslladen al mateix carrer, a la següent cantonada.

Mentre s’hi estigui treballant no es podrà circular amb vehicles.

Darrera actualització: 28.04.2022 | 11:34