Reunió de l’Alcalde de Capellades amb la Consellera de Benestar Social i Família

Divendres, 21 de juny de 2013 a les 00:00
Aquest dijous 20 de juny l'Alcalde de Capellades s'ha entrevistat al Palau de Mar, seu de la conselleria de Benestar Social i Família, amb la Consellera Neus Munté i la Directora General de l'ICASS,  Carmel·la Fortuny.

Davant les dues, l'Alcalde ha reivindicat més places públiques per la residència d'avis Fundació Consorts Guasch de Capellades, per tal que més famílies tinguin la possibilitat d'accedir a aquest servei.  També, més celeritat en la concessió de prestacions socials vinculades.

Per altra banda, ha demanat noves possibilitats per gestionar places no assistencials per persones que, per raons socials, necessiten diferents nivells de prestació pública.

Finalment, Marcel·lí Martorell ha explicat quins recursos destina Capellades als Serveis Socials.  Actualment, es dóna servei de teleassistència a uns 80 avis/es, unes 20 famílies tenen servei de SAT i més de 40 reben ajuda a través de Caritas, entre d'altres aspectes que es gestionen des dels Serveis Socials.

Aquest any 2013 gràcies a l'acord entre l'Ajuntament de Capellades i el Consell Comarcal de l'Anoia, s'han ampliat les hores d'assistència dels Serveis Socials a Capellades, malgrat que encara no es cobreixen totes les necessitats reals.  I l'Ajuntament, ha cedit un local on s'hi ha implantat el Banc dels Aliments gestionat per l'entitat parroquial Caritas.

L'Alcalde, Marcel·lí Martorell ha convidat a visitar properament Capellades a la Consellera, Neus Munté.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 12:56