Reunió amb les entitats esportives per explicar les noves subvencions aprovades

Divendres, 12 de març de 2021 a les 00:00

La regidoria d’Esports ha impulsat la primera convocatòria de subvencions per a activitats esportives de Capellades.

Primer es va aprovar en el Ple les bases reguladores i després s’ha convocat a les 11 entitats esportives de la vila per informar-les.

Tal com destaca la regidora d’Esports, Anna Xaus, "Principalment neixen amb la voluntat d'oferir una mica d’oxigen i positivitat al moment tant dur que estan patint les entitats i  donar un impuls a la promoció de la pràctica esportiva a Capellades. Enguany la partida pressupostaria és de 15000€ . Amb aquestes bases hem volgut trobar l’ equilibri entre la competitivitat i els valors que l’esport ens ofereix, es vol arribar a tothom, tan a clubs o entitats petites com a aquelles que disposen d’una més gran infraestructura i capacitat organitzativa. Són unes bases ambicioses i pioneres al tenir en compte punts com la igualtat de gènere o la inclusió social de les persones amb discapacitat"

La trobada va servir per explicar com aquesta nova proposta està en fase d’exposició pública i com, un cop finalitzats els terminis, es procedirà a obrir el període de sol·licituds.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 10:35

Imatges

Reunió entitats esportives1