Reunió amb el veïnat del casc antic de Capellades

Dimarts, 14 de març de 2023 a les 00:00

Aquest divendres s’ha fet una reunió de l’alcalde de Capellades, Salvador Vives, i el regidor de Governació, Jaume Solé, amb el veïnat del casc antic de Capellades.

L’objectiu de la trobada ha estat transmetre als veïns el treball realitzat per la comissió tècnica que ha valorat canviar la direccionalitat d’alguns carrers d’aquesta zona.

L’alcalde va informar que aquesta setmana es posarà en marxa la pilona del carrer d’Oló, tocant el passeig. Així, només podran entrar al vial les persones que tinguin el comandament. A més a més, a partir d’ara serà un carrer de baixada, entrant pel Passeig i sortint per Casa Bas.

Vives també va informar que un dels dos projectes escollits en el pressupost participatiu té com a objectiu limitar el trànsit rodat a la plaça de Verdaguer. Això implicarà la col·locació d’una altra pilona entre el carrer del Fossar i la plaça de Verdaguer. Els veïns de la zona amb el comandament podran obrir aquesta pilona per accedir als seus habitatges i sortir per Casa Bas, que serà la sortida tant si es ve de la Canaleta, del Carrer d’Oló o de la plaça.

Darrera actualització: 14.03.2023 | 12:09