Reobre la majoria de comerços i serveis de Capellades, adaptats a l’actual situació

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 00:00

Seguint les indicacions establertes des del govern central, aquesta setmana acabaran d’obrir la majoria de botigues i serveis de Capellades, amb locals de menys de 400 metres.

L’obertura, però, està sotmesa a un seguit de normes i restriccions. Així, les perruqueries, centres mèdics o d’estètica, bars i restaurants, moda, electrònica o floristeries podran atendre els seus clients, però només amb cita prèvia.
També es recomanen un seguit de consells com ara rentar-se sovint les mans amb una solució hidroalcohòlica, guardar les distàncies de seguretat a un mínim de 2 metres, fer servir mascareta, limitar l’aforament i netejar i desinfectar sovint.
D'altra banda, aquesta setmana les botigues d’alimentació i de serveis mínims que havien obert fins ara amb un horari més reduït, comencen a partir d’ara a retornar a l’horari habitual, atenent matí i tarda.
Segons Àngel Soteras, regidor de Comerç, “el nostre comerç dóna servei als capelladins i vida als nostres carrers. Malauradament, hem hagut d'experimentar què és viure amb la majoria de comerços tancats i segur que ara els valorarem molt més. Ara és el nostre torn i ens toca a nosaltres donar-los vida en un moment complicat per a ells i no abandonar el comerç de proximitat. I, sobretot, ser-ne clients responsables i adoptar totes les mesures necessàries i no posar-los en risc.”
Capellades segueix encara dins la fase 0 de desconfinament. Per això es recorda la importància de sortir de casa dins els horaris establerts i mantenint sempre la responsabilitat en la nostra manera de relacionar-nos.

Darrera actualització: 12.05.2020 | 10:03