Queden pocs dies per al Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy

Dimecres, 21 de febrer de 2018 a les 00:00

Aquest dissabte es farà a Capellades la 31ena. edició del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy.

Seguint la línia iniciada l’any passat, el concurs es fa el dia abans del Mercat Figueter, tot donant-li més entitat pròpia. A més a més també se segueix apostant per la categoria Capellades, amb dotació econòmica de 400 euros igual que en el primer premi de la categoria general. L’any passat la temàtica d’aquesta modalitat Capellades va ser el carrer Major i enguany serà “paisatges de la plaça Verdaguer”, tot repartint-se entre la plaça Verdaguer i els carrers 11 de Setembre, Ramon Godó i Fossar.

Cada concursant pot presentar una sola obra, amb unes dimensions mínimes de 55 x 38 cm. La inscripció es fa el mateix dissabte, a Casa Bas, de 8:30 a 10:30 del matí amb un llenç en blanc. Les obres es podran entregar al mateix lloc fins les 13:30 del mateix dia. El veredicte del jurat, format per persones de reconeguda solvència artística, farà públic el veredicte a Casa Bas a les 14:30.

Amb les obres participants es farà una exposició que es podrà visitar del 25 de febrer a l’11 de març a Les Voltes de Casa Bas.

Les bases es poden consultar a la pàgina web capellades.cat on també hi ha un recull d’alguns dels moments del concurs, tant mentre es pintava com durant el veredicte i entrega de premi del Jurat.

Darrera actualització: 21.02.2018 | 09:14