Quarta edició de la campanya “Estimo com vull”

Dijous, 2 d'agost de 2018 a les 00:00

Aquesta Festa Major de Capellades es torna a posar en marxa la campanya coneguda com “Estimo com vull”. És una iniciativa de la regidoria d’Equitat que té com a objectiu promoure unes festes lliures d’agressions masclistes.

Com és habitual l’eslògan de la campanya és “Si dic sí, triem on. Si dic no, bona nit”. A través de diverses accions es promociona l’actitud de no agressió sobre les dones, amb diversos missatges. En aquest sentit s’instal·larà dues pancartes informatives als carrers i també cartells amb frases disuassòries. S’ha preparat també uns ventalls que es podran aconseguir de manera gratuïta amb la compra del programa de la Festa Major que es posarà a la venda a primers d’agost a les llibreries i punts habituals.

També es podrà comprar a les barres dels escenaris el got de la campanya, per un euro.

Enguany any la campanya no és només informativa ja que precisament el mes de juliol s’ha aprovat un protocol d’agressions sexistes en espais d’oci que regularà el funcionament per part de les entitats i organismes organitzadors d’events i actes.

Tal com destaca la regidora d’Equitat, Adela Morera, “cada any volem avançar un pas més en l’objectiu final de conscienciar a tothom que ens cal tenir unes festes per a tots i totes, lliures d’agressions masclistes. Cal agrair a totes les entitats que han participat en la diagnosi i elaboració d’aquest document que acabem d’aprovar i que paulatinament regirà les actuacions previstes”.

Just avui dijous és previst que les regidores d’equitat, Adela Morera, i Festes, Susana Moreno, junt amb les entitats que participen a la Festa Major de Capellades signin el manifest d'adhesió al Protocol. 

Darrera actualització: 14.08.2018 | 15:34