Propostes per a les famílies de la llar d’infants Vailets

Dimecres, 29 d'abril de 2020 a les 00:00

Des de la llar d’infants de Capellades s’està fent un treball per mantenir el contacte amb els pares i mares de l’escola.

Tal com explica la directora, Anna Mallen, «en un principi ens va semblar que després de Setmana Santa ja tornaríem a classe, però veient com han anat les coses hem decidit fer un seguit de propostes per acompanyar les famílies en els neguits que van sortint davant l’actual situació de pandèmia».

A través del correu electrònic s’està fent arribar diverses idees als pares i mares. La setmana passada estaven més enfocades a Sant Jordi, però també n’hi ha d’altres atemporals com el conte del «Cargol sense banyes». Les educadores han preparat vídeos amb recursos educatius similars als que es realitzen a les aules per si les famílies volen fer-los a les seves cases.

La regidora d’Educació, Susana Moreno, valora com «el confinament és per a tothom i totes les famílies agraeixen mantenir el contacte amb l’escola. Evidentment no és el mateix que anar-hi, però així es pot seguir una mica la rutina i trencar amb les llargues hores de confinament».

Darrera actualització: 29.04.2020 | 13:27