Propostes musicals de primer nivell per a una nova edició de la Setmana de la Música de Capellades

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 00:00

Capellades celebrarà la 5a Setmana de la Música del 20 al 28 de novembre, coincidint amb Santa Cecília, patrona dels músics, amb un munt de propostes musicals de primer nivell organitzades per l’Ajuntament de Capellades en col·laboració amb entitats, institucions i centres escolars del municipi.

Obrirà la programació el musical Jana, de la Cia. Filagarsa de Molins de Rei, que es podrà veure el dissabte 20 de novembre a la tarda al Teatre La Lliga. Es tracta d’un musical amb referències a la violència de gènere, amb un clar missatge d’autoestima cap a les dones que la pateixen. L’obra s’emmarca també en els actes de commemoració del 25-N, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

Capellades recupera de nou els concerts a la sala de Paper de Música, amb una proposta de màxims el diumenge 21, Quatre estacions portenyes a Broadway, amb el pianista internacional Daniel Ligorio i un programa amb grans peces de Gershwin, Bernstein i Piazzolla.

El dimarts 23, l’Escola de Música de Capellades proposa, també a la sala de Paper de Música, el concert Audiciona’t, amb el Quartet Vela Chamber Music Saxophone, un quartet femení de cambra que ha girat per tot Europa.

El professor de música i concertista d’orgue Jonatan Carbó farà el dijous 25, al matí, el Taller de descoberta de l’orgue de Capellades, dirigit als alumnes de 6è de primària dels centres escolars de la vila.

Vinculada als actes del 25N, el divendres 26 de novembre arriba una proposta de la Taula de Dones, Abandónate mucho, de la Cia. Las XL. Aquesta obra de teatre musical en clau de gènere oferirà dues funcions, una al matí per als joves dels dos instituts del poble i una altra a la tarda oberta a tothom.

El dissabte 27 tindrà lloc un dels actes estrella de la 5a Setmana de la Música, el concert d’El Petit de Cal Eril, que presentarà el seu darrer disc N.S.C.A.L.H. al Teatre La Lliga de Capellades. El músic de Guissona triomfa arreu amb la gira de presentació dels seus últims temes, que inclou concerts a València, Donostia i Madrid, entre d’altres.

La Setmana de la Música tancarà la seva programació amb l’espectacle musical Dream, a càrrec de les alumnes de l’Escola de dansa de Capellades Dance & Fun, que es podrà veure el diumenge 28 també al Teatre La Lliga.

En aquesta cinquena edició de la Setmana de la Música, les entitats i institucions col·laboradores són la Societat La Lliga, la Fundació Paper de Música, l’Escola Marquès de la Pobla, l’Escola Mare del Diví Pastor, l’Escola de Música de Capellades, el Centre de dansa Dance & Fun, els Amics de l’Orgue i la Taula de Dones de Capellades.

Les entrades de totes les actuacions es poden comprar o reservar a la plataforma de venda online www.entrapolis.com.

Darrera actualització: 10.11.2021 | 11:53