Primera reunió d’aquest curs del Pla Educatiu d’Entorn

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 00:00

Aquest mes de novembre es va fer la primera reunió d’aquest curs del Pla Educatiu d’Entorn de Capellades i la Torre de Claramunt.

Com és habitual hi ha participat els diferents agents de la comunitat educativa dels dos municipis.

La sessió ha servit per posar al dia el Pla d’actuacions i presentar els projectes que es desenvoluparan en aquest curs 2019/20. En aquest sentit s’ha destacat les activitats proposades des de la Biblioteca El Safareig amb el Club de Lectura juvenil, entre d’altres opcions, i l’estrena dels tallers artístics que han estat molt ben acollits i que per això es faran també a La Torre.

Aquest curs des del Pla Educatiu d’Entorn se seguirà desenvolupant l’eix de Convivència, tal com es va aprovar l’any passat. Es crearà un grup específic que treballarà a nivell transversal, implicant altres agents dels dos municipis.

La regidora d’Educació, Susana Moreno, valora com “aquest espai té la doble finalitat de treballar en la millora dels diferents projectes educatius i de fomentar el treball comunitari i cooperatiu entre la comunitat educativa com un sol ens que avança alhora”.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 11:35