Primera edició del “Cafè amb l’Alcalde”

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquest dijous per la tarda s’ha fet la primera trobada del “Un Cafè amb l’Alcalde”, un nou espai de participació ciutadana que té per objectiu fer partícip a la ciutadania de les decisions que es prenen des del consistori.

En aquesta ocasió l’Alcalde, Salvador Vives, va centrar la seva exposició en explicar 3 dels eixos de l’acció de govern municipal: el de atenció i participació ciutadana, de la millora dels espais públics i el de la promoció econòmica i turística de Capellades

Així va començar explicant als 12 assistents –número condicionat per l’aforament restringit de la sala on es va dur a terme la trobada- els principals projectes urbanístics previstos per aquesta legislatura. En primer lloc va explicar el pas sobreelevat que s’està acabant de construir a Casa Bas i que millorarà la seguretat i l’accessibilitat en un dels punts negres de la vila. Seguidament va explicar els projectes de la remodelació del nucli antic, especialment dels carrers d’Oló, Canaleta, Magina Carme, plaça de Sant Jaume i 11 de setembre. L’últim projecte presentat es un dels més importants estratègicament per Capellades, el Parc Prehistòric de la Cinglera del Capelló, planificat en diferents fases d’execució i obertura dins aquesta legislatura.

Els assistents van fer arribar les seves inquietuds a l’alcalde. Especialment es va parlar de seguretat ciutadana i del trànsit de vehicles.

L’alcalde es va comprometre a fer aquestes trobades de manera periòdica.

Darrera actualització: 22.12.2020 | 11:11