Presentació Porta a Porta

Dimecres, 2 de maig de 2018 a les 01:30

Aquest divendres s’ha fet una roda de premsa conjunta entre els ajuntaments de Capellades, La Torre de Claramunt i la Pobla de Claramunt, abans de començar el nou servei de recollida de brossa porta a porta.

Hi han assistit els alcaldes dels tres municipis i els regidors del consistori capelladí amb l’objectiu d’explicar perquè es comença a aplicar aquest nou sistema. L’alcalde de Capellades Aleix Auber, ha començat explicant com “som 21 municipis els qui finalment aplicarem aquest nou servei que necessitarà de l’esforç i la complicitat de tothom. La percepció de dificultat que pot percebre algun veí sobre aquest nou model s'esvaeix ràpidament amb la pràctica i el dia a dia, ja que és un funcionament molt senzill i que t'hi adaptes molt fàcilment”.

Seguidament ha interveningut l’alcalde de la Pobla de Claramunt, Santi Broch, qui ha explicat que “cal aplicar aquest nou servei per millorar el reciclatge però també per adaptar-nos a la normativa ja que si no se’ns aniria incrementant la taxa d’escombraries”. El darrer a intervenir ha estat l’alcalde de La Torre de Claramunt, Jaume Riba, qui ha recordat que el seu municipi i La Pobla començaran el 4 de juny i Capellades, el darrer de la zona, ho farà el 18. “Tota aquesta part de la comarca aplicarem aquest nou sistema que per ser efectiu necessitarà la col·laboració de tothom”.

Per acabar la presentació s’ha explicat que a cada municipi hi haurà diverses xerrades informatives i campanyes per explicar com s’aplicarà. Es pot consultar tot al web capellades.cat

Darrera actualització: 02.05.2018 | 20:18

Imatges

Presentació Porta a Porta a Capellades