Ple per aprovar més convenis

Dijous, 9 de març de 2023 a les 00:00

El dimecres 1 de març s’ha celebrat una sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Capellades amb 11 punts a l’ordre del dia.

Després d’aprovar les actes anteriors i donar compte dels darrer decrets d’alcaldia es va passar a presentar el primer conveni, tots ells aprovats per unanimitat i amb l’agraïment dels regidors als participants.

En aquesta sessió es va aprovar els convenis entre l’Ajuntament i Càritas -valorat en 6.500 euros- amb la Comissió de Festes del Carrer -amb una partida de 3.000 euros més la logística necessària-, el de col·laboració amb l’Associació de Comerç i Serveis de Capellades per a la dinamització del municipi valorat en 4.000€. Encara hi hagué dos convenis més de Cultura, un amb la Parròquia de Santa Maria per valor de 2.000 € per a l’organització del Festival d’Orgue i la col·laboració en altres esdeveniments com les Festes del Carrer o la Cavalcada de Reis i un darrer amb Xarxa Capellades de 2500 euros per a la programació estable d’espectacles així com per a l’organització d’esdeveniments puntuals com el Carnestoltes Infantil.

Després dels convenis el Ple va seguir amb la ratificació del Decret d’Alcaldia per aprovar les bases del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy i amb la Declaració d’Utilitat Pública de la Societat La Lliga.

Encara abans dels precs i preguntes es va fer una proposta d’aprovació de les bases dels pressupostos participatius per al proper exercici i una moció presentada per Ciutadans per tal que l’Ajuntament promogui els desallotjaments davant ocupacions conflictives i adopti mesures contra les ocupacions d’immobles. Hi van votar a favor els grups de Ciutadans i Junts per Capellades, en contra Vila de Capellades i es van abstenir el PSC i ERC.

La sessió es pot recuperar al canal YouTube de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 09.03.2023 | 12:53