Obres a l’estació del tren

Dimecres, 21 de febrer de 2024 a les 00:10

Aquesta setmana passada han començat a l’estació del ferrocarril de Capellades unes obres que s’allargaran durant tot el mes de febrer.

L’objectiu és l’arranjament de l’aparcament de l’estació de FGC de Capellades, concretament l’ampliació de les places d’aparcament disponibles, la creació d’una nova zona asfaltada, la renovació de l'asfalt existent, la delimitació del perímetre i la canalització d'instal·lacions per a la posterior il·luminació de la zona.

La previsió és realitzar l’obra en dues fases, per permetre en tot moment l’accés a l’estació i l'estacionament de vehicles.

Durant les obres, el servei regular d'autobusos no es veurà afectat, tot i que la zona de maniobra de l'autobús es limitarà de manera puntual durant un o dos dies mentre es fan els treballs d'asfaltat.

Aquesta actuació té un cost inicial de més de 100.000 euros, que seran finançats per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Aquesta setmana l’alcalde, Salvador Vives, s’ha reunit amb el Director dels Serveis Territorials del Penedès, Raül Pérez.

A banda d’analitzar l’evolució de l’obra durant la visita també s’ha abordat altres qüestions, especialment sobre l’accessibilitat i la mobilitat de la carretera B-224, en el tram que va des del ramal de la Roca del Batista fins a l’estació de ferrocarril.

Darrera actualització: 21.02.2024 | 09:20