Novetats a la Biblioteca El Safareig de Capellades

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana, les noves mesures de desescalada aprovades per la Generalitat de Catalunya permeten reobrir l’atenció al públic i l’accés a les sales a la Biblioteca El Safareig de Capellades.

Així, amb una restricció de l’aforament al 50%, es pot tornar a entrar a les diferents sales de la Biblioteca per estudiar i per consultar internet.

La Biblioteca El Safareig obre de dilluns a divendres cada tarda de 4 a 8 del vespre i també els dimarts al matí de 10 a 13 hores.

Els usuaris i usuàries de la Biblioteca podran gaudir amb les moltes novetats que s’han incorporat aquests dies al fons, tant pel que fa a llibres, com a música i pel·lícules.

També cal destacar la part de programació cultural. Dimarts passat es va reiniciar de manera telemàtica amb el conte “El viatge d’en Konan”, que va tenir molt bona acollida i que es va poder seguir pel perfil d’Instagram de la Biblioteca. Properament se seguiran programant activitats, esperant poder passar ben aviat al mode presencial. De moment, aquest dijous al perfil de Facebook i Instagram es podrà seguir una nova Hora del Conte, amb Gianni Rodari de protagonista.

També aquesta setmana, coincidint amb el 25N, s’ha preparat un centre d’interès feminista.

Darrera actualització: 25.11.2020 | 11:30