Novembre ple de música, des d’aquest diumenge

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 00:00

Durant dues setmanes a Capellades es podrà gaudir amb 15 actes diferents que serviran per commemorar la tercera edició de la Setmana de la Música.

El tret de sortida serà el diumenge 17 de novembre, amb la inauguració de l’exposició “1896-2016, 120 anys de formacions musicals a Capellades”, que es podrà veure els propers dies al Saló Rosa de La Lliga. Encara en aquest espai, però a la Cafeteria, concert vermut amb la Marina Freixas, organitzat des de la Societat La Lliga.

Tal com destaca el regidor de Cultura, Àngel Soteras, “aquests 15 actes estan organitzats tant des del mateix consistori com des de les diverses entitats, especialment les que tenen relació amb la música. La música, però, no serà només allà on se l’espera –a la Sala Paper de Música, a l’escenari del Teatre de La Lliga o a l’Escola de Música-, sinó que omplirà tot tipus d’espais (la cafeteria de La Lliga, l’Església de Santa Maria o la Capella de la Mare del Diví Pastor i, fins i tot, el Mirador del Museu Molí Paperer, de forma que ens permetrà posar en valor diferents elements. N’és un exemple l’orgue Freixas Vivó, que a banda de protagonitzar un concert el diumenge 17 serà la gran descoberta per als alumnes de cicle superior de les dues escoles de la vila. Un altre pol d’atracció, com sempre, serà la Biblioteca El Safareig, amb un taller d’instruments musicals Low Cost en què l’Àngel Laguna ens ensenyarà a crear els nostres propis instruments a partir de materials reciclats, i on podrem gaudir de l’espectacle “Coses de la vida a ritme de bolero” en el marc de l’Any Teresa Pàmies”.

Després de dues setmanes de propostes variades, es posarà el punt i final el diumenge 1 de desembre amb una cirereta amb protagonisme capelladí. Es tracta del Cosmos Quartet, amb els germans Oriol i Bernat Prat, que oferiran un concert al Teatre La Lliga a dos quarts de 7 de la tarda.

Darrera actualització: 13.11.2019 | 09:09