Novè comunicat de l’Ajuntament de Capellades arran de la crisis generada pel Coronavirus

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 00:00

NOU COMUNICAT DEL PATRONAT I LA DIRECCIÓ LA FUNDACIÓ PRIVADA CONSORTS GUASCH

Des de la Fundació Privada Consorts Guasch lamentem profundament haver d’informar de noves defuncions provocades pel coronavirus.

Primerament volem fer arribar el nostre sentit condol, per part del Patronat i dels professionals de la Residència, als familiars de les 7 noves persones que han perdut la vida.

Des de la Presidència del Patronat i la Direcció del centre, en coordinació amb Salut Pública de Catalunya, seguim treballant per donar assistència sanitària a la resta de persones afectades, que s’han confinat a la primera planta de la Residència. Estem pendents de l’evolució al llarg de les properes hores de l’estat de salut d’alguns dels malalts. El CAP Capellades i els tècnics sanitaris de la Residència fan un control continu i un seguiment de totes les afectacions de la Residència.

Des de la Residència se segueix fent una comunicació diària amb els familiars dels interns, per continuar informant-los del seu estat de salut.

Divendres 27 de març publicarem un nou comunicat per informar de l’estat de la situació de la Residència Consorts Guasch.


 

Capellades, 23 de març 2020


 

Darrera actualització: 23.03.2020 | 19:04