Nova “Casa de la Vila”, la revista de l’Ajuntament de Capellades

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 00:00

Aquesta setmana es repartirà per les cases de la vila el número 27 de “Casa de la Vila”, la revista que s'edita des del consistori 3 cops a l’any.

En aquest número es presenta les notícies que han ocupat l’actualitat capelladina des del mes de maig, quan va sortir el número anterior: el projecte del NEAN, la Festa Major, el Centre de Noves Oportunitats, el Casal d’Estiu, el Torneig de Vòlei Sorra, la Piscina Blava o les excavacions a l’Abric Romaní.

A l’apartat de l’entrevista el protagonisme és per a Eudald Carbonell, l’entitat a conèixer són els Gegants de Capellades i el reportatge explica la situació de l’aqüífer Carme-Capellades.

La revista es rebrà a totes les bústies i es pot consultar també a la pàgina web de l’ajuntament de Capellades.

Entre les seccions de participació hi ha un concurs, anomenat “Saps on és?”, que proposa jugar a encertar on s’emmarca l’espai insinuat en una imatge parcial. La primera edició ha comptat amb 6 participants. Després del sorteig, ha guanyat el número 4, l’Anna Jiménez, que pot passar els matins per la primera planta de la Biblioteca El Safareig a recollir el lot de llibres infantils cedit per la Biblioteca El Safareig.

Darrera actualització: 06.10.2021 | 10:45