Nou equipament esportiu

Dimecres, 22 de de desembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament, amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva de manera lliure en el municipi, ha instal·lat un nou equipament per a la pràctica de calistènia, en un espai annex al poliesportiu de Capellades.

L’equipament ja és obert al públic de manera permanent per la lliure utilització i per la situació propera al poliesportiu, també podrà ser utilitzada pels clubs esportius per complementar les sessions d’entrenament, l’escalfament abans dels partits i altres activitats.

La regidora d’Esports, Anna Xaus, explica que “la instal·lació s’ha treballat de manera coordinada amb els practicants habituals de calistènia, que es van adreçar a l’ajuntament per demanar que s’instal·lés un petit complex a la via pública de Capellades. Per això els hi agraïm la seva col·laboració ja que a partir del treball inicial de l’àrea d’esports hem pogut sumar sinèrgies i el resultat és la instal·lació que podrà tothom gaudir des d’ara”.

La pràctica de la calistènia ha anat guanyant adeptes els últims anys, especialment entre el col·lectiu jove.

La calistènia és un sistema d’entrenament  on només es requereix el propi pes corporal. L’equipament està dotat amb múltiples elements que permetran la pràctica d’exercicis dinàmics i estàtics  i que podran ser utilitzats per esportistes de tots els nivells.

Darrera actualització: 22.12.2021 | 10:35

Imatges

Calistènia