Nou Cafè amb l’Alcalde

Dimecres, 22 de desembre de 2021 a les 00:00

Aquest dimarts s’ha fet una nova edició del Cafè amb l’Alcalde, una proposta que serveix per presentar els temes de govern a la ciutadania.

En aquesta ocasió s’ha exposat als assistents, inscrits prèviament, el projecte de remodelació de la Casa de la Vila. L’alcalde, Salvador Vives, va explicar com s’ha executat aquesta primera fase, valorada en poc més de mig milió d’euros, i que ja és a punt de finalitzar. Ara, un cop s’ha arreglat la coberta i l’estructura de l’edifici, s’ha de cercar finançament per poder fer la segona fase, amb tota la distribució interior.

Seguidament es va parlar de la remodelació del magatzem dels Serveis Municipals. L’alcalde va explicar com, per complir amb la normativa existent, va caldre reordenar l’espai intern per poder-hi col·locar uns vestidors per als treballadors.

El tercer projecte exposat va ser la reforma de l’entrada del cementiri municipal, que s’està realitzant actualment. Aquí es pavimenta una part de l’entrada, es col·loca grava i es crea un espai per gestionar el dol perinatal, gestacional i neonatal.

El quart gran tema exposat va ser la creació de l’espai jove, a l’antic restaurant Chup’s. Vives va ensenyar el planell amb la distribució dels espais que permetran ubicar els serveis que s’oferiran en aquest nou equipament que s'obrirà a la primavera.

Després de resumir els treballs fets en aquests mesos els assistents van fer arribar les seves propostes. Per exemple, es va demanar embellir les entrades a la vila i millorar els parcs infantils. En aquest sentit, Vives es va comprometre a estudiar-ho i tenir-ho present.

Aquesta ha estat la tercera sessió del Cafè amb l’Alcalde, un espai de trobada amb la ciutadania per presentar els projectes municipals i escoltar les propostes i inquietuds dels capelladins i capelladines.

Darrera actualització: 22.12.2021 | 19:01