Nota a la ciutadania del govern municipal de Capellades

Diumenge, 10 de maig de 2020 a les 00:00

Capellades, com molts municipis de Catalunya, segueix en fase 0 de desconfinament. 

Les directrius que s’han de seguir venen donades dels governs superiors que han anat marcant les pautes en cada moment d’aquesta pandèmia. Així, s’ha autoritzat la sortida als carrer a passejar i per realitzar esport, en uns horaris establerts.

De moment Capellades segueix dins la Fase 0, però des de l’Ajuntament de Capellades seguim adaptant els serveis per anar-los obrint tan bon punt ens autoritzin. En aquest sentit, se segueix treballant en els casals d’estiu, en l’obertura de la Piscina Blava i en l’organització de la Festa Major, tenint en compte la situació de crisi sanitària. 

Des del govern capelladí volem manifestar que tot l’equip treballa en complir les pautes demanades per, si els estaments superiors ens ho permeten, poder oferir els serveis als quals els veïns i veïnes de Capellades estan acostumats. 

De moment podem garantir que el CAP Capellades tornarà a obrir les seves portes la segona quinzena de maig. El primer ha estat la Deixalleria, que ofereix el servei en l’horari habitual.

De la mateixa manera que vàrem anar tancant els nostres equipaments: Deixalleria, Cementiri, Biblioteca, Ajuntament, Museu Molí Paperer, tan aviat com l’estat d’alarma modifiqui les seves fases, els tornarem a obrir i reiniciarem de nou els serveis

A partir de cada fase d’aixecament de la pandèmia podrem anar concretant, si així se’ns permet, com es faran enguany els casals d’estiu, l’obertura de la Piscina o la Festa Major que ja preveiem serà diferent a les darreres edicions.

Com és habitual, tan aviat puguem perfilar aquestes informacions us les seguirem fent arribar.

Com a Ajuntament ens cal d’una banda fer arribar el nostre sentit condol a les famílies que en aquesta crisi han perdut algun familiar i d’altra banda, agrair a tothom l’esforç que ha fet per complir amb les normes i adaptar-se a una situació ben inesperada.

Des de l’equip de govern us podem garantir que el nostre esforç anirà encaminat a que ningú quedi enrere en aquesta nova normalitat que ens toca viure

Darrera actualització: 10.05.2020 | 10:49