Moltes presentacions literàries el cap de setmana

Dijous, 18 d'abril de 2024 a les 00:00

Aquesta setmana comencen les primeres activitats de celebració de Sant Jordi.

Divendres hi haurà cinema a La Lliga dins el Cicle Gaudí amb “El saben aquell”, una pel·lícula sobre els primers anys de carrera de l’humorista Eugenio.

Dissabte al matí hi haurà una presentació literària protagonitzada per la poetessa Montse Costas "Morir en hora punta", a la terrassa de La Lliga. Al vespre, un concert amb la C-15 Jazz Band a Paper de Música.

Diumenge ens esperen 3 propostes, dues d’elles literàries. A les 11, esmorzar al restaurant Amadeus per conèixer “Fragments de calma constructiva”, amb Martí Soler i Cristina Molner, presentat per Joan Pinyol. A les 12, a la Cafeteria de La Lliga, concert de Moure&Duran i a les 12.30 Ton Argelich presenta “CAPELLA-DES”, amb Jordi Castellví i Pep Vallès, al Museu Molí Paperer de Capellades.

Dilluns l’activitat seguirà amb la presentació de “Pel camí de Singra”, escrit per Rafa Saiz, i presentat per Pep López, a la sala d’actes de la Biblioteca El Safareig a les 7 de la tarda.

Dimarts vindrà la traca forta: Matinal de contes a Cal Ponet amb "Xim", un espectacle de titelles i música a càrrec del Centre de Titelles de Lleida per als nens i nenes de la Llar d’Infants Vailets i d’educació infantil i “Verbena”, un espectacle de dansa de la companyia Colectivo Lamajara, que es posarà en escena a les 11 del matí a la plaça de Catalunya per als alumnes de primària.

A la tarda, el protagonisme serà dels llibres i les roses que es concentraran a la plaça Verdaguer de 5 a quarts de vuit, amb parades diferents.

A les 6, taller de Sant Jordi a la Biblioteca El Safareig, amb inscripció prèvia i Taula de signatures de llibres amb autors locals a la mateixa plaça Verdaguer.

Per tancar tota la programació especial de Sant Jordi, la Biblioteca El Safareig proposa un gran recital amb Jordi Boixaderas i el seu “Temps fràgils” acompanyat pel músic Miquel Jordà. Aquesta activitat està inclosa dins els actes de celebració del desè aniversari de la Biblioteca El Safareig.

Darrera actualització: 18.04.2024 | 10:44