Molta participació al Tastet d’entitats

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 00:00

Aquest diumenge s’ha fet la quarta edició del Tastet de Cultura Popular a la Fundació Consorts Guasch.

Just abans de l’inici va caure una lleugera pluja que va fer traslladar l’acte a l’interior de la Residència, adaptant les propostes previstes a les restriccions de l’espai, altament ocupat pels residents i les seves famílies.

Els primers a intervenir, presentats amb l’animació de la Núria Vinyals, van ser la directora de la Fundació Consorts Guasch, Eva Chaparro, i la regidora d’Acció Social, Esther Ramos. Les dues van coincidir en agrair la col·laboració desinteressada que cada any fan els voluntaris de les entitats, portant el seu art a la Residència. A més a més Chaparro també va explicar la situació actual del centre, amb les prestacions i serveis que s’hi donen. A continuació va intervenir en nom de Gegants- entitat impulsora del Tastet- la Joana Campoy, recordant que aquesta ja era la quarta edició d’una activitat que agrada tothom.

El Tastet va combinar els balls de l’Esbart Dansot, l’actuació dels Falcons acompanyats d’una gralla i un tabal, dels Gegantets de Capellades –els Gegants es van haver de quedar a fora- i de l’Escola de Música de Capellades.

En el decurs de l’acte la Residència fa fer diversos reconeixements. El primer a les dues iaies centenàries que hi viuen, que van rebre un ram de flors de la mà de l’Alcalde Salvador Vives i de la regidora Esther Ramos. El segon reconeixement va ser per les treballadores que porten més anys al centre, un mínim de 20 anys.

Finalment des de la mateixa Residència es va donar un recordatori d’agraïment a les entitats i persones que han fet possible un any més el Tastet d’entitats.

Darrera actualització: 23.10.2019 | 10:50