Molta participació a la xerrada sobre Bullying

Dimecres, 4 de març de 2020 a les 00:00

Aquest dimecres es va fer a Capellades una xerrada sobre Bullying amb l’expert Jordi Colell, organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de la Torre de Claramunt i Capellades (PEE).

El ponent és mestre, psicòleg i màster en psicopatologia infantojuvenil (UAB). Membre de l’Observatoire International de la Violence Scolaire. Forma part dels equips d’assessorament psicopedagògic del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La sala d’actes es va omplir de gom a gom per escoltar les paraules d’aquest professional de referència, que va començar la intervenció després de la presentació de la regidora d’Educació, Susana Moreno. Després d’agrair-li l’assistència, va explicar que aquest acte vol ser l’inici de futures accions que treballin en la prevenció i en la millora de la convivència. De fet, dins del Pla Educatiu d’Entorn, s’ha creat una comissió de treball per definir quines han de ser aquestes accions i com podem implicar a la societat perquè també se la senti seva. Molt aviat tindrem notícies sobre aquesta gran campanya.

Darrera actualització: 04.03.2020 | 10:58