Millores al Cementiri Municipal de Capellades

Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 00:00

Totes les persones que aquests dies s’han atansat al Cementiri Municipal han pogut constatar algunes de les actuacions que s’hi han fet recentment.

A banda de la neteja i adaptació per la festa de Tots Sants també s’ha sanejat les parets, plenes de pintades. S’ha instal·lat una tanca a l’inici del camí, que impedirà l’accés fins a dalt amb vehicle a partir de les 7 de la tarda i fins l’endemà a les 11 del matí.

Una altra millora del Cementiri també ha passat per la substitució d’una part de l’enllumenat per uns fanals nous, amb leds, que milloren la contaminació lumínica i afavoreixen l’estalvi energètic.

Recordem que durant tot l’any el Cementiri Municipal és obert cada dia d’11 a 19 hores.

Enguany, la visita al Cementiri ha estat esgalonada, al llarg de la setmana hi hagut un degoteig constant i durant el cap de setmana en cap moment s’ha superat l’aforament permès degut a la pandèmia de la Covid-19. Els visitants també han valorat positivament l’ajuda oferta per dos treballadors municipals amb l’escala per accedir als nínxols més alts. Segons informa la Policia Local, “l’accés al Cementiri s’ha fet de manera totalment esglaonada i moltes persones han evitat fer la visita el diumenge com és costum cada any. Les estades no han sigut llargues, només el temps de deixar els rams, sense interaccionar amb els altres”.

Darrera actualització: 03.11.2020 | 17:13