Millorem la seguretat de la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades

Dimarts, 27 d'octubre de 2020 a les 00:00

La pàgina web de l’Ajuntament de Capellades acaba d’incorporar un certificat digital que millorarà la seva connectivitat.

Des de fa un temps, la regidoria de Comunicació havia rebut en diverses ocasions queixes de veïns i veïnes que es connectaven a la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades a través de dispositius mòbils del fabricant Apple, que tenien diversos problemes de visualització segura, mentre que per contra amb dispositius Android això no passava. Després d’analitzar la causa, s’ha incorporat un nou certificat digital que assoleixi requisits més restrictius de seguretat.

El regidor de Comunicació manifesta “l’agraïment al tècnic municipal de la web, a l’empresa Perception Technologies, Sectigo Ltd.  i la Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius  de la Diputació de Barcelona, la seva ajuda per aconseguir millorar i fer mes segur aquest servei municipal que cada cop és més utilitzat per fer tràmits on-line per part dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

Aquests dies, a més a més de la pàgina web, ha estat molt utilitzada una nova eina de comunicació, el WhatsappCapellades, creada l’estiu passat amb l’objectiu d’avisar els veïns i veïnes de les incidències. Així, per exemple, aquesta setmana s’ha informat  del tall d’aigua que va deixar sense servei tota una nit als capelladins.

Aquest és un servei unidireccional amb més de 800 seguidors.

Per inscriure-s’hi només cal entrar a l’agenda el número 674 76 78 17 i enviar un missatge.

Darrera actualització: 27.10.2020 | 12:40