Més programació a la Biblioteca El Safareig per l’aniversari

Dijous, 1 de febrer de 2024 a les 00:00

Després de l’aturada nadalenca la Biblioteca El Safareig continua d’aniversari amb una programació especial.

La primera proposta és aquest mateix divendres, amb un maridatge de caves i xocolata, per seguir celebrant els 10 anys d’activitat continuada.

L’objectiu d’aquesta programació d’aniversari és d’una banda el foment de la lectura i de l’altra continuar sent present a la vida de Capellades.

En aquest sentit, per exemple, a finals de mes es farà a Capellades la 35a. edició del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy. Aquest any el premi Capellades es dedicarà a les cases i edificis singulars de la vila. Per això abans, el diumenge 18, la Biblioteca proposa una visita guiada per 4 d’aquestes cases, amb les explicacions de les historiadores Joana Campoy i Marisa Soler.

Els dimarts de contes a les escoles és una altra de les propostes que es podrà gaudir els propers mesos. Estarà adreçada als nens i nenes de les escoles de la vila de P2 a P5, que aniran passant una setmana al mes a escoltar a la sala d’actes un conte només per a la seva classe.

El mes de març començarà l’activitat més intensa, primer amb la celebració en forma de contes del 8M i després amb diverses presentacions literàries que s’allargaran durant el mes d’abril. El cicle tancarà amb el recital poètic amb Jordi Boixaderas, que es podrà gaudir el mateix dia de Sant Jordi.

El mes de maig la proposta es tornarà a barrejar amb l’actualitat, en aquest cas amb la 9a. edició del Festival d’Orgue de Capellades com a protagonista.

El juny la programació se sumarà a la celebració del Festival en Veu Alta que es farà durant tot el mes de juny a la zona del Penedès. A Capellades s’hi podrà gaudir d’un parell de propostes força singulars.

En aquest sentit el regidor de Cultura, Àngel Soteras, destaca que “la nostra biblioteca s’ha consolidat en aquests 10 anys com a un dels dinamitzadors culturals de Capellades, gràcies sobretot a la professionalitat i implicació de tot l’equip humà que hi treballa i la complicitat de tots els capelladins i forans que en som usuaris. Volem celebrar aquest 10è aniversari sense perdre-ho de vista i per aquesta raó hem programat actes certament destacables però sobretot hem posat en valor el que ja fem -i fem bé- com préstec, presentacions, tallers, hores del conte, clubs de lectura... ja que són la veritable raó de ser de qualsevol biblioteca i el que ens ha portat a ser un equipament tan ben valorat”.

Darrera actualització: 01.02.2024 | 09:30