Més de 800 infants de Capellades han participat a l’“Anem al Teatre” aquest 2021

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 17:35

Aquesta setmana s’ha fet la darrera sessió del programa “Anem al Teatre” organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Capellades i la Diputació de Barcelona i orientat a despertar l’interès dels nens i nenes dels centres educatius de la vila per les arts escèniques.

El cicle s’ha tancat aquest passat dijous amb l’espectacle Bitxos Raros, de la Cia. Nuri Total, que ha reunit al teatre La Lliga els infants de P3, P4 i P5 de l’Escola Marquès de la Pobla i l’Escola Mare del Diví Pastor; un total de 152 nens i nenes.

Des de l’Àrea d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Capellades es fa una valoració molt bona del programa “Anem al Teatre”, que aquest 2021 ja ha arribat a més de 800 alumnes d’Educació Infantil, Primària i Secundària del municipi gràcies als diferents espectacles escolars oferts al teatre municipal, tant de teatre, música com de dansa.

El programa es va iniciar l’any 2016 i des d’aleshores ha portat més de 25 espectacles de primer nivell al Teatre La Lliga com El Silenci d’Hamelín de la Cia Farrés Brothers, Zaquizamí de la Cia. Roberto G. Alonso, Euria de la companyia basca Markeliñe, Planeta M.Art del Marcel Gros, el grup vocal In Crescendo o els Brodas Bros, amb el seu espectacle musical La Quela, entre molts d’altres.

A banda d’aquest programa d’arts escèniques per a públic escolar, l’Àrea d’Educació i Cultura cada curs, i de mutu acord amb la direcció de l’institut, programa sessions de teatre, cinema, xerrades i tallers específics per als alumes de Batxillerat de l’IES Molí de la Vila.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 15:53