Membres de la corporació de Capellades visiten les obres de remodelació de la Casa de la Vila

Dimarts, 23 de novembre de 2021 a les 11:00

La setmana passada, diversos membres de la corporació municipal de Capellades, tant del govern com de l’oposició, van dur a terme una visita a les obres de reforma de la Casa de la Vila, que han permès remodelar l'estructura de l’edifici i ampliar-lo per la banda sud. La intervenció va començar el passat mes de maig i s’ha realitzat sobretot en els fonaments, que patien danys estructurals. També s’han pogut solucionar les necessitats d’accessibilitat i la connexió amb l’altra part de l’edifici consistorial. 

L’alcalde de Capellades, Salvador Vives, assegura que l’obra estarà finalitzada dins el termini previst, abans del 31 de desembre. Es tracta de la primera fase d’actuacions, que deixarà enllestida la rehabilitació de l’estructura dels forjats, la nova coberta, els estintolaments per aconseguir els espais previstos i la rehabilitació de l’envoltant de l’edifici. En una segona fase, que encara no té data d’inici ja que s’està treballant en el finançament de l’obra, es farà l’adequació dels espais i la dotació de les instal·lacions.
L’edifici històric de la Casa de la Vila, amb entrada pel carrer 11 de Setembre, és de l’any 1902. Gairebé un segle després, el 2004, es va estrenar l’ampliació, on ara hi ha el gruix de l’atenció municipal. L’objectiu final és remodelar l’edifici originari –tancat al públic des de l’any 2012– interconnectar-lo novament amb les actuals dependències del carrer de Ramon Godó i poder ampliar-ne així la funcionalitat.
 

Darrera actualització: 23.11.2021 | 18:39

Imatges

Membres de la corporació de Capellades visiten les obres de remodelació de la Casa de la Vila