L’Obra Social de La Caixa dóna 7.000 euros a la Residència Fundació Consorts Guasch de Capellades

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 00:00

Avui s’ha fet entrega a l’oficina de La Caixa de Capellades d’una donació de 7.000 euros cap a la Fundació Consorts Guasch, per part de l’obra Social de La Caixa.

L’Obra Social de La Caixa dóna 7.000 euros a la Residència Fundació Consorts Guasch de Capellades

Avui s’ha fet entrega a l’oficina de La Caixa de Capellades d’una donació de 7.000 euros cap a la Fundació Consorts Guasch, per part de l’obra Social de La Caixa. Junt amb el director de l’oficina a Capellades, Sergi Arrieta, hi han assistit l’Alcalde de Capellades, Salvador Vives; la directora del centre Eva Chaparro i la subdirectora, Margarida Llinares.

Habitualment L’Obra Social de L a Caixa fa ja una donació econòmica a la residència per ajudar a la compra de material per al centre, però aquest any les ajudes que donen estan destinades a fer front a les despeses produïdes per la pandèmia del coronavirus. Enguany, aquests 7.000 euros es destinaran a pagar part del cost del càtering ja que la cuina del centre s’ha tancat per redistribuir millor el personal.

La directora de la Residència, Eva Chaparro, agraeix aquesta donació «són uns diners que en aquests moments ens ajuden a fer front a una despesa que no teníem prevista. Ho agraïm molt, igual que tot el suport i recolzament que estem rebent aquests dies. Altres establiments de Capelaldes ens han ofert la seva col·laboració per desinfectar material, per les mascaretes, ulleres i altres materials d’EPIS. Familiars dels residents s’han ofert per fer voluntariat, ens porten l’esmorzar... Ho agraïm de tot cor».

Per la seva banda, l’alcalde Salvador Vives, també agraeix aquesta donació i destaca «l’enorme esforç i professionalitat que estan demostrant tot el personal de la Residència».

Darrera actualització: 22.04.2020 | 09:54