L'incendi a Miramar continua actiu

Dijous, 25 de juliol de 2019 a les 01:00

L'incendi que des d'ahir la tarda crema la muntanya de Miramar continua actiu.

Segons han informat aquest matí des del centre de comandament aquesta nit no s'ha pogut tancar totalment el perímetre del foc, tot i que de matinada ha pujat la humitat relativa, han baixat les temperatures i el vent ha estat moderat. L'orografia del terreny i l'espessa vegetació han dificultat molt l'accés als diferents focus de foc, que de moment ha cremat unes 57 hectàrees.

Al matí s'han pogut reincorporar a les tasques d'extinció una desena de mitjans aeris, que s'han sumat als 175 efectius que hi ha sobre el terreny: bombers, agents dels Equips de Prevenció Activa Forestal (EPAF), de Protecció Civil, Creu Roja i Mossos d'Esquadra.

Des de #bomberscat s'ha informat que "hem detectat nombrosos punts calents i ja preveiem que a mesura que vagi pujant la temperatura tornaran a reprendre".

A primera hora del matí el Servei Català de Trànsit ha reobert la circulació de la C-15, que estava tallada entre Cabrera d'Igualada i la Pobla de Claramunt. També s'ha restablert la línia R6 dels Ferrocarrils, que estava tallada entre Capellades i Igualada.

Es demana a la població que no es traslladi als llocs de l'incendi i que es circuli amb precaució, facilitant la circulació als vehicles que treballen en l'extinció de l'incendi que es voldria donar per controlat aquesta tarda.

Darrera actualització: 25.07.2019 | 10:14

Imatges

@agentsruralscat