Les activitats d’estiu arranquen a Capellades

Dijous, 8 de juliol de 2021 a les 01:00

Aquesta darrera setmana de juny han començat  a Capellades les activitats per als més petits i també el Casal per als joves.

El Casal d’Estiu es farà fins la primera setmana d’agost, de dilluns a divendres, tot combinant propostes com sortides per les rodalies, banys a la Piscina Blava i jocs diversos amb un eix temàtic: el medi ambient, resumit en l’eslògan “Fem possible un món millor”.

Els nens i nenes de 3 a 12 anys que vulguin participar-hi poden fer-ho per setmanes. Les inscripcions són obertes fins el dimecres anterior. Es fan de 9 a 1 del migdia, amb possibilitat d’acollida de 8 a 9. Es poden fer en aquest enllaç.

De moment aquestes primeres setmanes són les que tenen més reserves. De moment ja hi han participat més de 70 nens i nenes que han pogut gaudir d’activitats variades i també de piscina.

Aquesta setmana comença també l’edició d’enguany dels cursets de natació. Es faran del 5 al 30 de juliol, les tardes de dilluns a divendres de 19 a 20 hores a la Piscina Blava de Capellades. Les places ja estan totes esgotades.

Aquests dues setmanes també ha començat el Casal per als Joves, organitzat conjuntament amb La Torre de Claramunt. En aquest cas dura fins divendres amb més d’una 20 de participants.

Cal recordar que ara com ara també hi ha inscripcions obertes per a altres propostes com ara els dies 15 i 16 de juliol, el taller de percussió i coreografia amb pilotes de bàsquet” Basket Beat”; el 23-24 i 25 el “Volei sorra” – amb inscripcions i més informació en aquest enllaç - i els dies 2-4-6-9-11-13 d’agost un taller per aprendre a produir música electrònica.

La programació està subvencionada al 100% i, per tant, les activitats que es proposen - excepte el vòlei-  són gratuïtes.

Tota la informació de les activitats es pot trobar a l’Instagram @capellades_joventut. Per a més dubtes es pot trucar a la tècnica de joventut, Alícia Benito, al 679.964.684. Les inscripcions a les activitats joves es poden fer en aquest enllaç.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 13:25

Imatges

Casal