L'Ebike Tour passa per Capellades

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte els participants a la primera etapa de l'Ebike Tour van fer parada a Capellades a l'hora d'esmorzar.

Aquest cap de setmana s'ha fet l'Ebike Tour Anoia, un projecte que ha sumat esforços de les administracions, les associacions empresarials, comerciants i agents turístics amb l'objectiu de mostrar l’Anoia com un territori per descobrir i molt atractiu per a la pràctica esportiva

En dues etapes -dissabte i diumenge- s'ha reunit 270 participants de tot Catalunya, que van conèixer i gaudir els corriols i camins de l’Anoia i es van endinsar en els seus paisatges i patrimoni damunt les seves bicicletes.

La primera etapa, dissabte dia 5, va tenir 67 km i 1.800 m de desnivell positiu. Sortint d’Igualada es va dirigir als boscos de La Pobla de Claramunt i La Torre de Claramunt fins arribar a esmorzar a la Font Cuitora de Capellades. A continuació, es va seguir per les vinyes i boscos de Cabrera d’Anoia fins arribar al Bedorc, on es van remuntar els meandres de la riera fins a Piera, on hi havia dinar i recàrrega de bateries. A la tarda, es va seguir en direcció a Castellolí i La Pobla de Claramunt, seguint corriols i boscos espessos, abans de tornar a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada per gaudir d’una degustació de productes del territori.

L’endemà, 6 de juny, es va celebrar la segona etapa, de 52 km i 1.300 m positius. També va arrencar a Igualada i va sortir per Can Masarnau cap a la carretera de les Maioles i la zona de camins i corriols d’Òdena, sota el parc eòlic de Rubió. Des d’aquí, es va passar per les valls d’obaga de Can Jorba de Castellolí, municipi on hi havia l’esmorzar. Per acabar, tornada a Igualada i final amb vermut musical a la Rambla.

 

 

Darrera actualització: 09.06.2021 | 11:24