L’Àrea de Joventut ofereix el seu Punt d’Informació i Dinamització a l’Institut Molí de la Vila

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 00:00

El Punt d’Informació i dinamització juvenil és un espai d’atenció a la persona jove per tal de resoldre les seves necessitats i acompanyar en els processos de transició (educació, laboral, residencial, familiar i ciutadana).  

Des de fa més de 2 anys, aquest servei està situat a la Biblioteca el Safareig els dilluns i els dimecres, a la vegada que descentralitzat a l’institut Molí de la Vila.  

Enguany el servei s’ha iniciat més tard a causa de les restriccions per COVID, però des d’aquest mes, totes les persones joves que tinguin dubtes de qualsevol àmbit, podran trobar la tècnica de joventut els dimecres a l’hora del pati.  

A més a més, des d’aquest servei, es treballa conjuntament amb l’Institut per programar tallers i xerrades durant el curs de diferents temàtiques i per a les diferents edats, proposades pel mateix professorat. D’altra banda, també es dona suport en termes d’orientació acadèmica amb l’assignatura FOL.  

La tècnica de Joventut, Alícia Benito, ofereix aquest servei un dia a la setmana, a l’hora del pati. 3 cops al mes s’instal·la durant el pati de 3r. i 4rt. d’ESO i 1 cop durant el pati de l’alumnat de 1r. i 2n d’ESO. 

Per altres consultes, la podeu trobar al telèfon 679964684 o al correu electrònic abenito@anoiajove.cat . També podeu seguir el compte d’instagram capellades_joventut on podreu estar al dia de tota la informació.  

Darrera actualització: 10.12.2020 | 10:12