L’Alcalde presenta una reordenació dels carrers del sud oest de Capellades

Dimarts, 3 d'agost de 2021 a les 00:00

Aquest dimarts l’alcalde de Capellades, Salvador Vives, acompanyat del regidor de Governació, Jaume Solé,  i la regidora d’Acció Social, Marta Alarcon, ha presentat la reordenació del trànsit a la zona sud-oest de Capellades, que s’ha treballat conjuntament entre la Policia Local i els serveis tècnics.

S’ha convocat els veïns i veïnes de Capellades en dos grups, més reduïts per les mesures Covid-19, per explicar aquesta reordenació que té per objectiu impulsar diversos canvis per tal de millorar la circulació, augmentar la seguretat i les places d’aparcament. La reordenació comença al carrer de Divina Pastora, que passarà a ser només d’un sentit, fins a Sarrià de Ter. Aquest carrer, també serà només d’un sentit i les places d’aparcament seran en bateria, cosa que permetrà augmentar-ne el nombre, en un espai on són molt sol·licitades. L’alcalde també va explicar als veïns que aquesta reordenació és només la primera fase, i que caldrà continuar reorganitzant més espais com la mateixa Plaça de Sant Miquel.

Des de Divina Pastora i fins Costa i Pomés, diversos carrers passen a ser de sentit únic, canviant les direccions que fins ara hi havia. Aquestes modificacions s’han fet també pensant en la incorporació de noves sol·licituds del Consell d’infants com les dues places del “Petó i adéu” a l’entrada de l’escola d’aquesta zona o les places de minusvàlid que s’han demanat recentment. (Veure mapa adjunt).

Finalment també destacar que la normativa estatal diu que només es pot circular a 30 km/h a tot el municipi i per això es retirarà la senyalització vertical, repartida actualment per diverses vies.

Darrera actualització: 03.08.2021 | 12:20