L’Ajuntament tallarà el trànsit al C/ Abat Muntadas per afavorir la mobilitat segura dels vianants

Dijous, 2 de juliol de 2020 a les 01:00

A partir d’aquesta setmana els divendres i dissabtes, es tallarà el trànsit de 8 a 12 de la nit per afavorir la mobilitat dels vianants.

De moment aquesta iniciativa s’aplicarà al carrer Abat Muntadas per tal que els veïns i veïnes puguin passejar amb tranquil·litat, sense patir pels vehicles.

Tal com explica el regidor de Promoció Econòmica, Àngel Soteras, “després de mesos de gairebé no poder sortir, té més sentit que mai la voluntat de l‘actual equip de govern de crear espais amables per als vianants reduint-hi el trànsit. Enllaça a més amb la proposta de Capellades Comerç de crear entorns segurs al voltant dels establiments de restauració que generin confiança a un públic familiar. Esperem que la mesura sigui satisfactòria per a tothom, residents i establiments, i poder-la anar ampliant”.

Des de l’Ajuntament s’ha comunicat als veïns i veïnes que “amb la idea d’aconseguir espais amables i segurs per a passejar amb tranquil·litat els vespres d’estiu, començarem a tallar al trànsit de vehicles els carrers de l’Abat Muntadas i de Joan Castells des de la plaça d’Àngel Guimerà. Iniciem la mesura de manera experimental els divendres i dissabtes del mes de juliol de 20.00 a 24.00 h per poder valorar després amb més coneixement la continuïtat o no de la iniciativa i possibles ampliacions d’horaris i dies”.

La mesura no inclou els residents dels carrers afectats, que sí  podran accedir-hi amb els vehicles.

 

Darrera actualització: 03.07.2020 | 12:24