L’Ajuntament renova el conveni amb el Consell Comarcal de l’Anoia per al projecte Anoia Activa

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Capellades ha renovat el conveni amb el Consell Comarcal de l’Anoia per al desenvolupament del projecte Anoia Activa, que pretén donar resposta a la conjuntura econòmica impulsant mesures d’ocupació amb la implicació de les entitats locals i agents de la comarca.

La finalitat del pla d’execució del projecte Anoia Activa és implementar un pla per a la millora de la competitivitat del mercat de treball de la comarca i els seus municipis, que contribueixi a disminuir l’elevat índex d’atur existent, alhora que fomenti la creació d’unes bases sòlides per a l’establiment d’un model de mercat de treball eficient, d’equilibri territorial i equitatiu.

Aquesta participació de Capellades al projecte s’articula mitjançant l’acció “Dispositius d’inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats especials: Co Operativa”. Es fan atencions personalitzades de persones que cerquen feina i també es facilita a les empreses que busquen treballadors la selecció laboral més adequada. Per altra banda, també es fan sessions grupals de recerca de feina i de gestió emocional.

L’atenció de les persones que busquen feina mitjançant aquest servei  personalitzat és presencial. Per accedir-hi cal demanar cita prèviament a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 10.11.2021 | 12:10