L’Ajuntament obre un procés participatiu per escollir el nom del nou espai jove

Dimarts, 5 de d’abril de 2022 a les 00:00

Continuem amb la imminent obertura de l'equipament jove a Capellades!

El següent pas serà decidir el nom, per això es realitzarà un procés participatiu on tothom podrà dir la seva. Aquest nom serà l'oficial i serà la base per tal de definir la línia gràfica de l'espai.

El procés participatiu es durà a terme en dues fases:

A la primera, amb participació lliure, tothom podrà proposar diferents noms de manera anònima. Per això, caldrà omplir una butlleta indicant la proposta per l'equipament i fer-la arribar a la Biblioteca El Safareig, o bé a les consergeries dels instituts Molí de la vila i Mare del diví pastor.

D'altra banda, també es podrà participar a través de l’Instagram @capellades_joventut on hi haurà un enllaç i un codi QR que portarà a un petit qüestionari on podràs pujar la teva proposta. Durant la setmana de votació també hi haurà cartells per la vila de Capellades amb el codi QR per qui vulgui participar-hi de forma lliure.
El servei comunitari de 4t d’ESO “Obrim l’espai jove” estarà implicat en el buidatge d’aquesta primera fase i col·laborarà en el procediment de la segona fase, on es votaran aquelles propostes més populars.

Participeu amb els noms més originals! 

Darrera actualització: 05.04.2022 | 10:53