L’Ajuntament de Capellades signa el conveni de col·laboració amb el Club de Futbol Capellades

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 00:00

Aquest dimecres s’ha fet la signatura oficial del conveni de col·laboració entre el consistori municipal i aquesta entitat capelladina que enguany compleix 100 anys.

L’Ajuntament de Capellades ha ofert col·laboració econòmica de 3.600 euros per ajudar en les despeses d’aquesta centenària celebració. Així s’ha editat un llibre que recull aquests 100 anys d’història, gràcies al treball desinteressat de la seva autora, la capelladina Maria Teresa Costas Palomo.

A la signatura oficial hi ha assistit d’una banda l’alcalde de Capellades, Salvador Vives, i la regidora d’Esports, Anna Xaus, i de l’altra la presidenta de l’entitat, Asun Larriba. Les dues parts han manifestat la seva satisfacció per l’acord i per haver pogut realitzar la celebració, malgrat les restriccions.

La regidora d’Esports, Anna Xaus, ha explicat com “a més a més del conveni exprés per a la celebració, des de l’Ajuntament hem acordat amb la Junta fer un treball integral de les instal·lacions deixant arreglades les diferents incidències que s’han anat produint arran de la manca de manteniment continuat. S’ha intervingut canviant la xarxa de protecció, raspallant i sanejant la gespa i pintant la zona de tribuna. Ara mateix l’equipament presenta un bon estat general i ens hem compromès amb el club a seguir en aquesta línia, fent manteniment de manera continuada”.

Darrera actualització: 10.11.2020 | 13:12

Imatges

Signatura