L’Ajuntament de Capellades inverteix en el Teatre La Lliga

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 00:00

Properament es començaran a implementar un seguit de millores al Teatre La Lliga.

El regidor de Cultura, Àngel Soteras, explica com “els darrers anys hem estat invertint de forma continuada per millorar la seguretat i la confortabilitat d’espectadors i companyies i per dotar el teatre de les condicions que permetin ampliar l’oferta cultural amb una programació més àmplia i diversa. Enguany, amb la Junta de l’entitat hem acordat prioritzar la instal·lació d’un nou sistema motoritzat per al teló de boca que substituirà l’antic de contrapesos, fer un tancament de la Sala Petita que en millori definitivament l’aïllament, dotar les llotges de noves cadires i instal·lar al Teatre un projector d’alta definició i una pantalla de gran format que permetran que s’hi pugui tornar a fer cinema.

A més d’aquestes inversions, volem també accelerar alguns arranjaments bàsics, com el de la porta d’entrada, força malmesa.

Portem uns mesos difícils per a l’activitat cultural i -tot i que a Capellades no hi hem renunciat en cap moment- és evident que no hem fet tot el que voldríem. Estem, però, decidits a que la represa ens agafi a punt i que quan la nostra gent pugui tornar a gaudir de La Lliga la trobi en les millors condicions possibles ”.

 

Darrera actualització: 19.11.2020 | 10:53