L’Ajuntament de Capellades convoca 3 borses de treball

Dijous, 20 de maig de 2021 a les 00:30

Fins al 17 de juny es pot presentar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Capellades una sol·licitud per a qualsevol de les 3 borses de treball que convoca l’Ajuntament. El tràmit també es pot fer de manera telemàtica.

L’objectiu de la convocatòria és constituir una borsa de treball d’operaris/es polivalents per cobrir interinament les vacants que es puguin produir, les substitucions o les necessitats de personal per execució de programes o projectes de caràcter temporal o per excés o acumulació de tasques o altres contingències que impedeixin donar continuïtat d’una manera adequada als serveis que presta la Brigada Municipal. La convocatòria es farà per concurs oposició. Les persones seleccionades ocuparan la plaça de manera provisional fins que hi hagi una cobertura definitiva.

En la mateixa línia es crea una segona borsa de treball per a operaris/es de neteja viària i una tercera per a operaris/es de neteja d’instal·lacions.

Les persones interessades trobaran tota la informació amb la documentació que cal presentar en els enllaços a borsa de treball operari polivalent, operari de neteja viària i operaris de neteja d’instal·lacions.

Darrera actualització: 20.05.2021 | 12:44