L'Ajuntament de Capellades condemna la greu agressió sexual a una menor a Igualada

Dimecres, 3 de novembre de 2021 a les 17:00

L’Ajuntament de Capellades vol mostrar el seu rebuig a la brutal agressió sexual que va patir una menor d’edat la matinada del passat dilluns, 1 de novembre, al polígon de Les Comes d’Igualada. El consistori condemna aquests fets tan greus, així com qualsevol expressió de violència masclista. Les agressions sexuals són una violació dels drets humans fonamentals i un atemptat contra la llibertat i la dignitat de les persones.

També volem mostrar el nostre absolut suport a la víctima i a la seva família, profundament afectada per aquest atac, i posar-nos al servei de qualsevol persona veïna de Capellades que s’hagi trobat en situacions similars. Posem a disposició de la ciutadania tots els nostres recursos com a ajuntament en matèria d’igualtat i repulsa contra la violència masclista.

Així mateix, confiem que la investigació que està duent a terme el cos de Mossos d’Esquadra permeti identificar i detenir ben aviat l’autor o autors de la violació, i que se’n derivin totes les responsabilitats i conseqüències penals corresponents.

Ahir, l’equip de govern de Capellades va sortir al carrer per denunciar i condemnar els fets, juntament amb uns dos-cents veïns del poble que es van concentrar a la plaça de Missa a dos quarts de 8 del vespre. Avui i sempre ens mostrarem contundents i units contra atacs d’aquesta tipologia. Diem prou. Cap agressió sense resposta.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 11:39