L’Ajuntament crea el grup de whatsapp anomenat «WhatsappCapellades»

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 00:00

Aquest serà un nou canal de difusió per fer arribar avisos i comunicacions de l’Ajuntament a veïnes i veïns.

Per inscriure’s a aquest nou canal només cal enviar un missatge de whatsapp al 674 76 78 17  dient que vols rebre informació. Seguidament rebràs un missatge de confirmació que et demanarà que entris aquest número a la teva agenda de contactes, per completar l’alta. És molt important fer-ho, ja que si no es fa, no es rebrà cap missatge.

Aquest nou canal de comunicació serà unidireccional, ja que no es poden contestar els missatges, només rebre’ls. També és anònim, ja que no es demana cap nom ni dada a la persona que s’hi inscriu.

El regidor de comunicació Jaume Solé explica com "des de l’Ajuntament tenim el deure de informar pels canals que sigui per arribar a tothom. Aquest maleït Covid-19 ens ha fet veure que no totes i tots seguim les xarxes de la mateixa manera. Hi ha gairebé un 90% de la ciutadania que disposem de mòbil i tenim el WhatsApp instal•lat. Per això aquest nou mitjà segur que arribarà a més persones, ens farà més propers i estarem més ben informats”. 

El  canal “WhatsappCapellades”  és una eina nova digital que se suma a les ja existents, Web municipal, Facebook, Twiter, Canal Youtube, Instagram de Joventut, Radio Capellades i el Butlletí digital.

Aquest nou grup de whatsapp té com a objectiu principal informar els veïns i veïnes principalment de les incidències i avisos que es produeixen en el dia a dia i que afecten al conjunt de la ciutadania.

Darrera actualització: 14.05.2020 | 17:48