La tècnica de Joventut de Capellades torna a l’Institut Molí de la Vila

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 00:00

La tècnica de Joventut de Capellades, Alícia Benito, torna a l’Institut Molí de la Vila amb el projecte PIDCES (Punt d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària) impulsat pel Departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia. Els estudiants poden trobar aquest punt al centre educatiu tots els dimecres a l’hora del pati.

Fa dos anys que aquest projecte es va establir a Capellades, amb l’objectiu d’oferir als joves un espai de conversa amb la tècnica sobre temes que els puguin interessar o preocupar i pels quals busquin orientació. És un punt d'atenció presencial estable a l'institut que posa a l'abast dels i les joves recursos informatius d'interès i accions i estratègies que promouen experiències de participació, tant en el mateix centre com en el seu entorn més proper, el barri i el municipi.

Un cop a la setmana, durant l’hora del pati, la dinamitzadora es desplaça al centre públic per resoldre les consultes dels joves i per donar suport a qualsevol iniciativa que vulguin portar a terme al seu institut, per fomentar la participació dels estudiants al seu centre.

Darrera actualització: 10.11.2021 | 12:16