La Taula de Dones participa al Consell Nacional de les Dones

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 00:00

Representants de la Taula de Dones de Capellades van assistir a la reunió convocada pel Consell Comarcal de l’Anoia i l’Institut Català de la Dona –ICD- aquesta setmana passada.

A la trobada hi varen confluir diferents entitats de la comarca, tant de més consolidades i amb llarga tradició feminista com altres d’emergents i de nova creació.

L’objectiu de la trobada és presentar a les diferents entitats l’estructura de l’ICD, amb el Consell Nacional de les Dones com a òrgan del qual sorgeixen les diferents comissions de treball que vehiculen la tasca feminista des de múltiples vessants.

D’una banda es va presentar aquesta estructura a les assistents i de l’altra se les va convidar a integrar-se en aquest Consell Nacional de Dones.

En aquest sentit la regidora d’Equitat, Adela Morera, valora en positiu aquesta trobada ja que “les integrants de la Taula de Dones de Capellades d’aquesta manera poden conèixer el treball que estan fent les companyes de la resta de la comarca i també unir-se al Consell, per treballar a nivell nacional”.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 12:33