La sessió ordinària del mes de juny es farà aquest dijous

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 00:00

Aquest dijous 2 de juliol a les 8 del vespre es farà presencialment a la sala de plens de la Biblioteca El Safareig de Capellades, la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament d’aquest mes de juny.

L’ordre del dia començarà amb els punts rutinaris d’aprovar l’acta de la sessió anterior i donar compte dels darrers decrets d’alcaldia. Seguidament es passarà a aprovar les dates de les festes locals per al proper any 2021.

Al quart punt, el nomenament del representant de la corporació a la comunitat d’usuaris de l’aparcament soterrani de la Plaça Catalunya.

Seguidament, modificació de l’ordenança municipal sobre la tinença d’animals domèstics.

El sisè punt planteja una convocatòria per a l’atorgament d’ajuts d’urgència social a Capellades per aquest 2020. En aquesta línia el setè punt proposa obrir convocatòria d’ajuts al transport per als joves estudiants d’ensenyaments postobligatoris.

A continuació, es farà una modificació de les bases reguladores de la convocatòria de subvencions destinades al jovent de Capellades.

El novè punt ha d’aprovar provisionalment la modificació de l’ordenança fiscal per la prestació de serveis a la Piscina Municipal.

A partir d’aquí es presenten diverses mocions. La primera, sobre infermeria escolar permanent presentada per l’equip de govern. La segona, del grup municipal de Junts per Capellades, per debatre en el ple el rebuig a l’ocupació il·legal d’habitatges a Capellades. Finalment, una moció de suport als treballadors de Nissan, presentada per l’equip de govern.

La sessió es podrà seguir en directe pel Canal You Tube de l’Ajuntament de Capellades, per Ràdio Capellades al 104.7FM o bé presencialment a la sala d’actes de la Biblioteca El Safareig.

Darrera actualització: 01.07.2020 | 11:57