La regidoria de joventut impulsa un nou procés per dissenyar les línies d'actuació dels propers 4 anys

Dilluns, 18 de novembre de 2019 a les 00:00

El Pla Local de Joventut és l'eina que permet detectar les necessitats del jovent del municipi i proposar accions per als propers anys. Enguany, s'està iniciant la diagnosi d'aquest pla per treballar exclusivament amb els i les joves de Capellades. 

Una de les vies que s'estan duent a terme per tenir en compte l'opinió del màxim de persones és un formulari que recull diferents temàtiques. Alguns d'aquests temes són: la formació acadèmica a Capellades, l'oferta laboral, el consum de drogues, el coneixement de la salut sexual, l'oci i el lleure, etc. Enguany, i com a novetat, també s'ha introduït l'àmbit de l'equipament juvenil com a eix central del nou Pla Local de Joventut. 

Per poder participar en aquest formulari, només cal entrar a la pàgina: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbJrKbolZlcPoy5VNkgtcjCspavYGXryVtuyZlKaXJBfUvzw/viewform . 

Per a més informació, podeu dirigir-vos a la regidoria de Joventut al correu abenito@anoiajove.cat i/o seguir-nos a la pàgina d'Instagram: capellades_joventut

Darrera actualització: 18.11.2019 | 09:37