La Prèvia agafa ritme divendres

Dijous, 11 d'agost de 2022 a les 00:00

Després del toc de sortida del passat cap de setmana i del sopar popular amb concert d’aquest dijous, a partir de divendres La Prèvia accelera el ritme.

A dos quarts d’1 del migdia es farà a la terrassa de La Lliga el primer vermut de la FM amb glossa i corrandes. En Ferriol Macip, la Núria Casals i el Marcel Marimon protagonitzaran un vermut d’exhibició de glosa, proposta que va agafant embranzida entre la gent jove.

Divendres tarda, a dos de set, començarà una nova edició del Capvespre d’Art, una proposa que arriba de la mà El Taller, La Lliga i l’Ajuntament i que aglutina els diferents talents artístics que hi ha a Capellades, renovats cada any i en aquesta ocasió amb una destacable grada jove. Serà a la plaça de La Lliga fins les 21.30.

I quan comenci a ser fosc.... arribarà una de les activitats més esperades pels infants: el Correfoc infantil. Moltes ganes de cremar els uns i córrer els altres perseguits per uns joves dimonis de menys de 16 anys. El recorregut començarà a la Bassa i acabarà a la plaça Catalunya.

I per acabar la jornada, Nits de Concerts de la FMP. A partir de dos quarts de 12 de la nit a la plaça de la Bassa començaran 3 actuacions. Primer The Blackfang, un grup de hip hop amb arrels de jazz i funk, format per 7 músics, amb un potent directe.

Seguidament Jazzwoman, una rapera d’Aldaia que mescla gèneres i estils amb un discurs de denúncia social.

I per acbar, el DJ Ivannox Selectah.

Darrera actualització: 10.08.2022 | 13:30