La Policia Local de Capellades explica la nova normativa a la restauració de la vila

Dimecres, 19 d'agost de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana la Policia Local de Capellades està fent una roda informativa als bars i restaurants de la vila per explicar la nova normativa de la Covid-19 publicada per la Generalitat.

Des del dimarts 18 d’agost han entrat en vigor un seguit de restriccions que afecten a bars i restaurants. Per exemple, cal garantir la distància interpersonal de com a mínim 1,5 m tant a la barra com a les taules o garantir que les taules no superin les 10 persones.

L’objectiu d’aquestes mesures és reduir el risc de contagi i contenir els brots de coronavirus. En aquest sentit, s’ha prohibit fumar a l’aire lliure –tant a les terrasses com a la via pública en general- si no es poden garantir dos metres de distància o l’obligació de tancar a la una de la matinada.

La Policia Local de Capellades continuarà aquests dies fent el seguiment d’aquesta nova normativa i també recordant als ciutadans l’obligatorietat de l’ús de la mascareta.

Finalment, també cal recordar la limitació de les trobades socials fora dels grups de convivència estable i la recomanació que aquestes es limitin a un màxim de 10 persones.

Darrera actualització: 19.08.2020 | 14:10